GymZero50
Mixed Martial Arts gym in Groningen
 

Aanbod


Bij GymZero50 bieden we jou de mogelijkheid om aan diverse lessen en dus ook verschillende vechtsporten mee te kunnen doen. Iedereen is welkom; jong, oud, beginner, ervaren, dames en heren.
Mixed Martial Arts - Boxing - Kickboxing

 Bij onze gym kun je terecht voor Mixed Martial Arts op zowel amateur- als op professioneel niveau. Daarnaast bieden we kickboks- en bokslessen voor kinderen, mannen én vrouwen aan.

 

 

 

Open Mat
Bij GymZero50 bieden we regelmatig een open mat aan. Voldoende tijd dus om te rollen. Een open mat is een trainingssessie waarbij er geen georganiseerde instructie is. Open matten kunnen een cruciale manier zijn om technieken te leren en te oefenen.

  


 

Ladies Only (boxing/kickboxing)
Wil je liever alleen met dames onderling trainen? Dan kun je meedoen aan onze ‘Ladies Only’ lessen.

  


 

Kids MMA (7-12 jaar) 
Speciaal voor de jeugd (jongens én meisjes), voor de leeftijd van 7 tot 12 jaar, bieden we ook Mixed Martial Arts lessen aan. Tijdens deze lessen leren we de kinderen op een veilige en spelenderwijze manier Mixed Martial Arts technieken aan, variërend van boksen, worstelen en grappling. Zelfvertrouwen opbouwen, discipline ontwikkelen, respect en gezond en fit blijven horen hier ook bij.

 


Naast de reguliere groepslessen biedt GymZero50 ook nog een overige aanbod van verschillende trainingen en workshops aan. Personal Training 

Persoonlijke begeleiding naar de weg van fitheid en het gewenste resultaat, leren vechten, afvallen of prestatiegericht trainen? Alles is mogelijk. Wij begeleiden je bij het veranderen van jouw levensstijl aan de hand van trainings- en voedingsschema’s. Wil je meer weten? Neem dan ook even een kijkje op www.grtrainingcoaching.nl.

  

 


Duo Training
Train je liever niet alleen, maar raak je gemotiveerder door samen met je vriend(in) of partner te trainen? Kies dan voor deze training!

 

 


Small Group Training
Bij deze training kun je tot maximaal zes personen in een groep samen trainen. Echter krijg je met deze training toch die extra trainingsaandacht die je nodig hebt.

 

Training voor bedrijven

Actieve werknemers verhogen het rendement van uw bedrijf. Met jouw bedrijf plezier beleven en de teambuilding vergroten voor een optimaal resultaat? Alles is mogelijk bij GymZero50. Je kunt hierbij denken aan een personeelsuitje in de vorm van een bootcamp, een wekelijkse groepstraining, of bijvoorbeeld een training op locatie (bijvoorbeeld op de parkeerplaats van uw bedrijf).


Workshop

Wij bieden leuke, leerzame en uitdagende (Mixed Martial Arts) workshops aan voor iedere doelgroep. 


Wil je graag lid worden en meedoen aan onze groepsles(sen)? Wil jij je graag aanmelden voor een training of workshop? Of wil je eerst meer informatie en/of een gratis proefles volgen? Neem dan gauw contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.


CONTACTFORMULIER


 
 
E-mailen
Bellen
Instagram